TORRA advocats és un despatx multidisciplinari en el qual t’oferim un servei d’assessorament jurídic en els diferents àmbits del Dret (dret de família, Penal, Civil, tributari, bancari, concursal i laboral), una gestió de conflictes extrajudicials i una defensa processal judicial.

El nostre despatx d’advocats neix amb la voluntat d’oferir un servei de qualitat als nostres clients i totalment personalitzat. Fomentem la relació amb els nostres clients de manera oberta i transparent per promoure un alt nivell de confiança, garantint la dedicació més gran i professionalitat i individualitzant cada assumpte per donar així una solució adequada al mateix.

Els pilars en el que basem el nostre treball són:

• Proximitat i confiança amb el client.
• Professionalitat.
• Compromís.
• Recerca de la justicia.
• Transparencia d’honoraris.

TORRA Àrea immobiliària neix amb la voluntat d’oferir un servei integral als nostres clients dins el mercat immobiliari, ja que disposem d’un equip comercial i jurídic altament qualificat.
L’element diferencial de l’àrea immobiliària es que ofereix un assessorament jurídic, financer i tributari en qualsevol operació immobiliària, garantint així l’èxit en cada cas.

Oferim als nostres clients una atenció personalitzada i global en el servei que contracti, encarregant-nos de totes les fases del procés (preparació i tramitació de la documentació necessària per la transmissió de qualsevol immoble, assessorament i acompanyament en el acte de transmissió, presentació i liquidació d’impostos si s’escau, i inscripció al registre de la propietat).

Vols el nostre assessorament?

Contacta’ns!