70.000 €
1400 LLOGUER

Descripció

Traspàs de Bar-Restaurant C2 a Palau-Solità i Plegamans, Barcelona. En una ubicació immillorable, a pocs metres de l’Ajuntament i envoltat de diversos comerços i serveis.

Es tracta d’un restaurant amb Llicència C2, actualment es troba en funcionament com a bar-restaurant la Nova Rotonda. És important destacar es pot començar a treballar des del primer dia amb clientela fixa i fidelitzada.

Disposa de 128m2 a peu de carrer i una terrassa espectacular de 118m2, que compta amb unes 19 taules legals. A més té dos banys un adaptat segons l’actual normativa.

El local està en perfecte estat ja que es va reformar i completament equipat, per al seu funcionament compta a la zona de barra amb un boteller de quatre portes, barra peixera de 7 metres, moble cafeter amb 3 calaixos i 3 prestatgeries, un mural de fusta a paret i 8 prestatges de paret per a ampolles, 2 nevera de peu, 1 congelador de peu, congelador Kalise, rentavaixelles, pica, màquina de tabac, màquina escurabutxaques (sevimatic), futbolí, congelador petit i aire condicionat.

A la cuina, trobem 2 taules metàl·lica per poder treballar-ne una amb nevera incorporada amb 4 calaixos, 1 planxa butà 98x57cm amb dos cossos, 1 prestatge petit de metall, 1 microones, 2 fregidora de dos ports, 1 nevera petita, 1 pica , 1 campana metàl·lica i 2 extractors, 2 prestatges de metall, 1 rentaplats, 1 tallador d’embotits.

A la planta baixa comptem amb 148 m2 per a emmagatzematge i una cuina amb muntacàrregues, que actualment no està en funcionament.

És una molt bona oportunitat de negoci.

Traspàs per 70.000 € lloguer 1400 € (+ iva). Subjecte a 5 anys de contracte amb 2 anys de permanència.

Contacta’ns i t’informem sense compromís.


Equipament

Equipament:
  • Aire condicionat
  • Centre
  • terrassa

This style property is located in is currently and has been listed on torra-advocats.com. This property is listed at 70.000 €. It has bedrooms, bathrooms, and is 275 m². The property was built in 1997 year.